Pre masáž sa musíte objednať v masážnom salóne. Masážnych salónov v mestách nájdete veľmi veľa. Ako si vyberiete ten, ktorý bude pre vás tým najlepším? Každý masážny salón ponúka iné typy masáží. To je dôležité, aby ste mali jasnú predstavu o tom, o akú masáž máte záujem. Medzi aktuálne veľmi populárne masáže patrí aj tantrická masáž, senzuálna masáž alebo aj nuru masáž. Sú to erotické masáže, pri ktorých zažijete aj veľa vzrušenia. Čo vám ponúknu a na čo sa špecializujú? Už veľmi dobre viete, že každá masáž je vhodná na niečo iné.

masáž

Vaše telo si zaslúži vymasírovať presne tie miesta, ktoré máte stuhnuté z vášho pracovného alebo bežného života. Život je niekedy náročný a niekedy to ľudský organizmus nezvláda. Stačí aj to, keď sa zle v noci vyspíte. Ráno máte celé ubolené telo, čo nie je vhodné, aby ste vykonávali nejakú pracovnú alebo bežnú činnosť. Ako ubolené telo najlepšie odstránite? Tantrická masaz bratislava sa zameriava na to, že atmosférou v masážnom salóne docielite úplnú harmóniu duše. K lepšiemu pocitu sa pridajú aj ruky maséra, ktorý vás masíruje po celom tele. To vo vás bude vyvolávať vzrušenie. Pohlavný styk však nečakajte. Nie je povolený.

vo dvojici

Senzuálna masáž sa zameriava na konkrétne citlivé miesta a body na vašom tele. Tieto body má masérka zvládnuté a vie presne, kde sa nachádzajú. Nečudujte sa, že keď vám bude masírovať chodidlá, pocity budete cítiť celkom úplne inde. Práve to je dôležité v senzuálnej masáži. Nuru masáž je najerotickejšou masážou. Ide o párovú masáž, kde ste s vašim partnerom, ktorému dôverujete. Ste ponatieraní nuru gélom, ktorý sa najčastejšie používa práve pri nuru masáži. Kĺzavosť vašich tiel si dokonale vychutnajte. Tento okamih bude pre vás i vášho partnera tým, na ktorý nezabudne po celý svoj život. Je to omnoho lepšie ako nejaká terapia. To vám garantujem.